Kledingwinkel Brabant

een kledingwinkel vindt je op werkgevraagd.nl

kaart

Stijlster

Stijlster is een imagostylingbedrijf. Stijlster vindt het belangrijk dat zowel uw innerlijk als uiterlijk in balans zijn zodat u alles uit het leven kan halen! Dit kunt u bereiken door bewust met uw leven en uw innerlijk om te gaan maar daarvoor is het evenzo belangrijk om bewust met uw uiterlijk bezig te zijn.
Er leuk en goed uitzien is dus heel belangrijk. De juiste kleding ondersteunt uw persoonlijkheid.
Door de juiste kleuren te dragen zie je er interessanter, zelfverzekerder en aantrekkelijker uit.
U voelt u er dus beter door (verbetering van uw zelfbeeld), maar belangrijker: het bepaalt voor een groot gedeelte de indruk die u bij anderen achterlaat oftewel het imago dat u hebt.

Diverse workshops:
*Personeel is het visitekaartje van het bedrijf. Door het dragen van de juiste kleding straalt het personeel meer zelfvertrouwen en bekwaamheid uit. Wist u dat het dragen van de juiste kleding daadwerkelijk de kwaliteiten van mensen en dus uw werknemers versterkt?
Elke workshop kan op maat gemaakt worden.

*Workshops aan kledingwinkelpersoneel:
Bij deze workshop geven wij het personeel advies om bewuster te gaan letten op de effecten van kleur en wat voor een effect kleding kan hebben op het figuur. Hierbij maken we gebruik van de kleding en accessoires uit de winkel. Trends, kleur en stijl voor ieder figuur komen aan bod. Hierdoor zal het personeel bewuster een bepaald kledingstuk kunnen adviseren aan de klant. Het personeel zal zelfverzekerder overkomen en krijgt een goede kijk op wat de klant nodig heeft.

*Groepsworkshops voor particulieren en bedrijven:
Hierbij kunt u denken aan vrijgezellenfeestjes, teambuilding, bedrijfsuitjes, vereniging enz.
De workshops stijl- en/of kleuradvies kan op maat worden samengesteld d.w.z in overleg afgestemd op de specifieke bedrijfscultuur en doelstellingen.
Samen bespreken we hoe we voor de gelegenheid een interessante en volledige workshop kunnen geven.


PERSOONLIJK ADVIES
*Intake
We maken een afspraak en dan komen we bij u langs voor een persoonlijke kennismaking.
Tijdens de kennismaking doen we een indruk op van uw persoonlijkheid, leven en uw huidige kledingstijl.

*Stijl? en kleuradvies
Komt u regelmatig met een kledingstuk thuis waar uw figuur niet mooi in naar voren komt of twijfelt of de kleur wel bij u past, waardoor het in de kast blijft hangen? Vindt u het moeilijk om de juiste stijl te vinden die bij u past? Wilt u graag uw sterke punten benadrukken en uw zwakke punten camoufleren? Door een figuuranalyse, krijgt u inzicht welke kleding u het meest flatteert en welke kleding past bij uw persoonlijkheid. Bij de kleuranalyse gaan we met sjaals kijken welke kleuren uw uitstraling versterken. Bij de juiste kleur gaan uw ogen stralen en krijgen zowel uw haar als huid een mooie teint.

*Garderobe check
Naar aanleiding van de informatie uit de intake gaan we naar uw kledingkast kijken en inventariseren wij de aanwezige kledingstukken. Wij geven inzicht in uw garderobe en geven advies wat u er het best nog aan kan toevoegen. Daarnaast geven we ook advies over het maken van nieuwe stijl- en kleurencombinaties van uw kledingstukken. Wij helpen bij het praktisch indelen van uw kledingkast!

*Personal shoppen
Heeft u geen tijd of zin om zelf te winkelen? Wat u nodig hebt is een Personal Shopper! Naar aanleiding van uw persoonlijke wensen die we hebben besproken bij de kennismaking gaan we voor u op pad. Met een kledingrek met uw nieuwe kleding komen we bij u langs om de kleding te presenteren en te passen. Mocht u een kledingstuk niet leuk vinden of is de maat niet goed, dan ruilen we het kledingstuk voor u om. Dit doorpassen van de kleding kan natuurlijk op een door uw gewenst tijdstip.

*Samen winkelen
Wilt u graag dat we met u mee gaan shoppen? Dan gaan we ook naar aanleiding van uw persoonlijke wensen die we hebben besproken samen shoppen. Tijdens het winkelen geven we persoonlijk advies welke kledingstijl en kleur het beste bij uw persoonlijkheid en figuur past. Kortom we helpen je de kleding te vinden die past bij wie u werkelijk bent en wat u uit wilt stralen.

Wil je meer informatie neem dan contact op met Stijlster per telefoon 06-46398834 of per mail: info@stijlster.nl.
www.stijlster.nl
Tot ziens!

Den Bosch
telnr : 06-46398834